Schotels met artisanale kazen

en luxe garnituren

Bulas staat bekend om zijn hoge kwaliteit en biologische manier van werken. Gelegen aan de samenvloeiing van de Douro en de Ceira (Seyra) bevinden ze zich in één van 's werelds oudst erkende kwaliteitswijngebieden. Met veel respect voor de omgeving en traditie maken ze wijnen die zich onderscheiden door terroir, finesse en karakter. Deze jonge, fruitige porto heeft "slechts" 3 jaar vatrijping in grote fusten ondergaan. Dit geeft de porto een lichte hout-toets, zonder aan de mooie fruitigheid te raken. Een dieprode kleur en een intens aroma van kersen en cassis geven een perfecte afspiegeling van zijn heerlijke fruitige smaak.

Foodpairing    Kazen met een zwaardere smaak, zoals geitenkaas, stilton, ...

 

 

Deze porto is een assemblage van verschillende jaargangen, met een gemiddelde ouderdom van 10 jaar. Na deze lange rijpingsperiode krijgt de porto zijn typerend nootachtige aroma, steeds in combinatie met rijp fruit. Een echte porto voor genieters.

Foodpairing   Kazen met sterke smaken.

Porto

Minstens zo belangrijk als wijn, is ook porto een uitstekende keuze bij kazen. Laat uw oog zeker vallen op onze foodpairing-suggesties!